Et ekte Hardanger-bryllup

Bryllup i vakre omgivelser

Drømmer du om et ekte Hardanger-bryllup? Og kanskje en utendørs vielse med Hardangerfjorden og vakre fjell som nydelige kulisser? Hardanger House danner en flott ramme for et fantastisk bryllup, og vi bidrar til at både seremonien og festen blir akkurat slik dere ønsker det.

Alt blir tatt hånd om

Vi hjelper dere med tilpassede menyer, oppdekning, egne pakker med båtturer, helikoptertransport og andre utflukter gjennom våre partnere. Vi kan også tilpasse egne bryllups-weekender for våre gjester der vi tilpasser både menyer, aktiviteter, utendørs aperitiffer og mottagelser slik dere ønsker det. Ved bestilling god tid i forkant kan hele hotellet reserveres og dekoreres med deres personlige preferanser både i våre fellesområder og på hotellrommene.

Hardanger House har en unik lokasjon bare 20 meter fra vannkanten, og alle våre rom og fellesarealer har en nydelig utsikt til omkringliggende fjell og naturligvis den vakre Hardangerfjorden.

Vi gleder oss til å arrangere selskapet deres og ser frem til en uformell prat og til å bidra med en hyggelig ramme rundt deres store dag!

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Meld interesse på info@hardangerhouse.no eller via skjemaet

Nettsiden er designet og utviklet av cure