Vår historie

Velkommen til Hardanger House – Det eneste designhotellet i Norge som er omkranset av Hardangerfjorden, Folgefonna og majestetiske vestlandsfjell!

Stadig flere har fått øynene opp for unike Jondal, og det er lett å forstå. For i en fjord der man finner den ene perlen etter den andre, skiller Jondal seg virkelig ut. Det er ikke uten grunn at den lille bygden har utviklet seg til å bli et folkekjært reisemål i Hardanger.

Jondal er ett av bare seks tettsteder som har fått status som nasjonalparklandsby for sitt fokus på miljø og bærekraftig utvikling - samt nærheten til Folgefonna nasjonalpark.

Den slående vakre naturen, de trygge omgivelsene, roen og det vennlige bygdelynnet er verdt turen i seg selv. Når alt dette kombineres skjønner du hvor spesielt stedet er.

Dette må oppleves, og denne følelsen ønsker vi å dele med deg på Hardanger House.

Selv om hotellet er helt nytt, er røttene våre gamle. Conrad Hansen, initiativtager til Hardanger House, vokste opp i Jondal. Der har han sammen med familien tilbrakt så godt som alle ferier og utallige helger gjennom de siste 50 årene.

Det er her hjertet vårt ligger. Med gode senger, ypperlig mat og et utsøkt vinutvalg, får du det perfekte utgangspunktet.

Velkommen til Jondal og til Hardanger House!

Nettsiden er designet og utviklet av cure