Lørdag 29. februar - Arrangementet er fullbooket

Winemakers Dinner med Weingut Schmitges

Velkommen til en smakfull opplevelse og et nærmere bekjentskap med en av Tysklands beste vinprodusenter – Weingut Schmitges

Lørdag 29. februar. Start 17:00.

Pris per person kr. 1.595,- inkludert vinsmaking og vår 5-retters meny med vinservering

Overnatting på Hardanger House (begrenset antall rom): kr. 1.790,- per dobbeltrom og kr. 1.590,- for dobbeltrom til enkeltbruk.

På Hardanger House finnes en av Vestlandets mest innholdsrike vinkjellere. Vinsamlingen består av nærmere 1000 flasker av røde og hvite viner som er klare til å nytes. Samlingen har flest italienske og tyske viner – med vekt på Piemonte, Toscana og Mosel, men består også av kvalitetsprodusenter fra Burgund, Loire, Rioja, California og ulike regioner i Sør-Afrika.

En av Hardanger House sine viktigste leverandører er Andreas Schmitges fra Weingut Schmitges i Erden. Dette lille smykket av en landsby i Moseldalen produserer noe av det beste som finnes av riesling-viner, og er nærmeste nabo til den verdenskjente vinmarken Erdener Treppchen i tillegg til den heftigste Grand Cru-marken av dem alle – Erdener Prälat.

Weingut Schmitges sin vinproduksjon strekker seg tilbake til 1744. Og de senere årene har Schmitges markert seg internasjonalt gjennom sin svært gode og stabile kvalitet, innovasjonskraft og servicenivå kombinert med fornuftige priser. Weingut Schmitges har vunnet flere Europeiske utmerkelser og priser, og vinene deres eksporteres bl.a. til USA, Asia og Australia.

Andreas har nylig overlatt deler av vinproduksjonen og markedsføringen til sin sønn, Kilian, som sammen med sin far vil holde presentasjonen og selve vinsmakingen på Hardanger House.

Etter foredraget og vinsmakingen vil det bli servert en tilpasset 5-retters middag som skal fremheve de gode smaksopplevelsene og kombinasjonsmulighetene Riesling har sammen med ulike råvarer, urter og krydder.

Velkommen til oss for en smakfull opplevelse og en personlig presentasjon av Weingut Schmitges, lørdag den 29. februar fra kl. 17.00.

Lørdag 29. februar. Start 17:00.

Pris per person kr. 1.595,- inkludert vinsmaking og vår 5-retters meny med vinservering

Overnatting på Hardanger House (begrenset antall rom): kr. 1.790,- per dobbeltrom og kr. 1.590,- for dobbeltrom til enkeltbruk.

Nettsiden er designet og utviklet av cure