Eksklusiv Rieslingsmaking med en tilpasset 5-retters meny

Velkommen til en kulinarisk opplevelse med et dypdykk i Rieslingens historie.

På Hardanger House finnes en av Vestlandets mest innholdsrike vinkjellere. Vinsamlingen består av nærmere 1000 flasker røde og hvite viner, klare til å nytes. Samlingen har flest italienske og tyske viner – med vekt på Piemonte, Toscana og Mosel, men består også av kvalitetsprodusenter fra Burgund, Loire, Rioja, California og ulike regioner i Sør-Afrika.

Hvert år reiser vertskapet på Hardanger House, med Conrad Hansen i spissen, til Moseldalen for å teste fjorårets Riesling-produksjon og for å hente inspirasjon som gjestene får glede av. Alle Rieslingene vi serverer blir derfor omhyggelig presentert, og gjestene får vite mer om vinproduksjon, jordsmonn, samt spesielle karakteristikker for ulike årganger og enkeltvinmarker.

Arrangementet er full-booket

Vinsmaking med 5-retters middag

I løpet av denne kvelden blir deltakerne med på en smaksopplevelse fra noen av de beste produsentene i Mosel-regionen, med god innføring i både konkrete vinmarker og produksjonsmetoder. Deltakerne får smake Rieslinger fra tre forskjellige produsenter – Weingut Martin Conrad fra Brauneberg, samt Weingut Lotz og Weingut Schmitges fra Erden. Disse tre produsentene bærer lange vinmakertradisjoner og har vunnet flere priser og utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt. Vinene er spesielt egnet til menyen denne kvelden, og måltidet er lidenskapelig sammensatt for å fremheve de gode smaksopplevelsene og samhørigheten Riesling gir i kombinasjon med ulike råvarer, urter og krydder.

Vinene som blir presentert representerer blant annet de verdensberømte vinmarkene Brauneberger Juffer Sonnenuhr, Erdener Treppchen, Erdener Prälat, Mulheimer Sonnenlay og Ürziger Würzgarten.

Velkommen til en kulinarisk opplevelse med et dypdykk i Rieslingens historie, smaksopplevelser og kombinasjonsmuligheter.

Rieslingsmaking med en tilpasset 5-retters middag

Velkommen til en opplevelse fylt av smak og kunnskap.

Velkommen til Hardanger

Hardanger House er et familieeid designhotell som er omkranset av vakre Hardangerfjorden, Folgefonna og majestetiske vestlandsfjell!

Rommene på Hardanger House byr på alt du trenger for et behagelig og trivelig opphold. Samtlige rom har møblert terrasse med fantastisk utsikt over Hardangerfjorden.

I restauranten opplever du en kulinarisk reise gjennom Hardanger. Kjøkkenet presenterer en ujålete gourmetopplevelse tilberedt av de beste lokale råvarer.

Nettsiden er designet og utviklet av cure