Smaken av Hardanger

Kulinarisk opplevelse

I restauranten kan du oppleve en kulinarisk reise gjennom Hardanger.

Vi er stolte av vårt samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusenter, noe som gjenspeiles i kjærligheten til rettene som serveres på Hardanger House.

Velkommen til vår restaurant

I vår restaurant serveres det vanligvis en fastsatt 3-retters meny kl 19:00 til 745 kroner per person. Fra oktober til mai er servering på forespørsel og tilgjengelighet.

Ikke-boende gjester kan forhøre seg om reservasjon minst 1 til 2 dager i forveien.

Vi har kapasitet til 40 personer i restauranten vår for selskapsbookinger, og konferansefasiliteter for ca 22 personer.

Menyer Hardanger House 2023

Våre 3-retters menyer

Disse 3 menyene rullerer ut ifra tilgjengelighet fra lokale produsenter.

Meny 1

  • Fjellaure fra Hardanger fjellfisk, aromatisk kefir og urteolje, brokkolikrem og småsalater fra Lindås
  • Hjort med syltede beter, gnocchi på fjellmandel potet, løk-purè og trøndersopp
  • Tindvedbær og kvit sjokolade krem, dvergbasilikum og kakesmuler

Meny 2

  • Sesongens suppe, med grønnsaker fra våre lokale småskalaprodusenter
  • Kylling frå homlagården, tillaga som ballotine, fylt med sessongens urter, sprøtt kyllingskinn, bbq kyllinghjerter og sesongens grønnsaker, serveres med parmentier og kyllingsjysaus
  • Bringebær og kremost terte med manjari namelaka og sitronverbena

Meny 3

  • Sjøkreps fra Nordhordland skalldyrsuppe og smør-brød
  • Bakt lysing fra Fensfjorden, sommerkål med sjøalger Tekslo, nepekrem og løk variasjon, epleciedersmørsaus og småpoteter fra Hauane hagebruk
  • Sjokolade delice, hasselnøtt praline, ekstra virgin, flaksalt og chilli

**Grønnsaker og hoved råvarer kan variere basert på tilgjengelighet og belegg på hotellet. Basert på tett samarbeid med våre leverandører vil også sammensetningen av menyen kunne endres når sesongene nærmer seg.

Matkurs

I tillegg til gastronomiske opplevelser tilbyr vi også matkurs, der du kan få innblikk i tilberedning og presentasjon av lokal mat, kombinert med tilhørende drikke.

Matkursene kan gi deg kjennskap til hemmeligheter fra Hardanger som du kanskje ikke visste om, og som du kan ta med deg hjem.

Nettsiden er designet og utviklet av cure