Lørdag 14. desember

Hardanger House inviterer til Julebord

Velkommen til varm julestemning, deilig julemat og god drikke med hyggelig samvær i Jondal den 14. desember!

Kvelden starter med varm epletoddy, gløgg og julemusikk i «Peisestova» for å komme i riktig julestemning. Deretter fortsetter selskapet i restauranten kl. 19.00 med en rikholdig julebuffet signert Espen Raknes.

På menyen står kjent julemat som Pinnekjøtt, Lutefisk og Svineribbe med alt av tilbehør. I tillegg serveres den populære hvite bacalaoen og selvsagt også et deilig koldtbord med spekemat, kjøtt, fisk og oster fra kortreiste kvalitetsprodusenter. Til dessert byr vi på klassisk riskrem med bringebærsaus, pasjonsfruktsaus, kirsebær, nøtter og smørkjeks.

Julebrygg, sider, musserende drikke fra Nord-Italia og edle dråper fra Moseldalen er spennende tilbehør som går særdeles bra til julematen og som gjestene velger fra vår meny.  

Velkommen til varm julestemning, deilig julemat og god drikke med hyggelig samvær i Jondal den 14. desember!

Nettsiden er designet og utviklet av cure