Lørdag 4. april (avlyst/utsatt)

Barekstens univers i samarbeid med Morten Tungesvik fra Michelin-restauranten BARE

Velkommen til et dypdykk i Stig Bareksten sitt univers

Arrangementet er fullbooket.

Arrangementet er fullbooket.

Lørdag 4. april kl 16:00. (avlyst/utsatt)

kr. 1.495,- per person inkl. foredrag, smaking og meny.

Som følge av den ekstraordinære situasjonen vi nå står i med bakgrunn i Korona-viruset, samt Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet sine anbefalinger, må vi dessverre avlyse Bareksten/BARE/Yes.-arrangementet vi hadde planlagt for lørdag den 4. april.

Eventet er vårt aller mest populære og etterspurte arrangement siden Hardanger House åpnet, og vi har ventelister på over det dobbelte av kapasiteten vi allerede hadde reservert plasser til. Derfor håper vi å komme tilbake med ikke bare ett, men med flere nye datoer for dette eventet når ting har stabilisert seg igjen.

Med vennlig hilsen Teamet på Hardanger House

På Hardanger House finnes en rikholdig vinkjeller, men hotellet har også et bredt utvalg av andre kvalitetsprodukter – blant annet verdens beste gin fra Stig Bareksten.

Hardanger House brenner for kortreiste produkter og lokale aktører – og vi er derfor svært stolte av å kunne presentere et arrangement som setter fokus på noe av det beste Vestlandet har å tilby. Morten Tungesvik fra en av Norges aller beste gourmet-restauranter, BARE restaurant i Bergen, kommer til Hardanger House for en pop-up kitchen opptreden lørdag den 4. april.

I tillegg vil ginens nye mester, Stig Bareksten, holde et innholdsrikt foredrag om sin filosofi og veien til dobbelt gull i San Fransisco World Spirits Competition – en av verdens mest anerkjente bransjekonkurranser. Bareksten Gin skiller seg ut med utstrakt bruk av hjemmesankede krydder, urter og blomster med et lokalt og nasjonalt tilsnitt, og har av den grunnen fått merkelappen botanical gin.

Som ambassadør for klesmerket YES. vil Stig Bareksten denne dagen også promotere Noir limited edition collection, samt Bareksten MØRKET limited edition – sammensatt av et stort antall urter sanket i og utenfor Bergen den 20. juni 2019, og destillert dagen etter.

Etter foredraget og smakingen vil Morten Tungesvik fra BARE komponere og servere en tilpasset meny basert på lokale råvarer og delikatesser som vil fremheve de gode smaksopplevelsene og kombinasjonsmulighetene Bareksten sine prisvinnende produkter gir. Handelskammeret Bar på Hotel Bergen Børs stiller med en av sine beste bartendere som skal stå for de tilhørende drinkene denne kvelden.

Velkommen til oss for en smakfull opplevelse utenom det vanlige, lørdag den 4. april kl. 16:00.

Bindende påmelding sendes til info@hardangerhouse.no eller via skjemaet under.

Lørdag 4. april kl 16:00.

kr. 1.495,- per person inkl. foredrag, smaking og meny.

Hotellet er fullbooket for overnatting, men det er ca. 30 plasser totalt til selve arrangementet.

Nettsiden er designet og utviklet av cure