22. juli - 24. juli

Arrangementet er fullbooket

Arrangementet er avsluttet

Yoga retreat på Hardanger House med Maria Djoenne og Tid for Yoga

Yoga retreat på Hardanger House med Maria Djoenne og Tid for Yoga

22. juli, 15:00 - 24. juli, 00:00 | Hardanger House

Åpent for lokale og andre som har overnatting i nærheten

Luksushelg med fjorden!

Vi er glad for å introdusere vårt første yoga retreat i regi av Maria Djoenne og Tid for Yoga her på Hardanger House. Marias personlige stil er eklektisk, maksimalistisk, fargerik, klassisk og tidløs, og med et innslag av særhet, ettersom hun mener trender alltid går over.

Hun har praktisert og undervist yoga siden 2005, og ser på asanas som verktøy som gir tilgang til dypere emosjonelle og energetiske lag. Hun mener at yoga er en livsstil, en filosofi og en åndelig praksis. Yogaen er lidenskapen, og hun ender ofte opp med å gjøre det andre vil kalle arbeid, men som hun selv betrakter som en livsstil.

Tid for Yoga finner du i Øvregaten i Bergen, og er et sted hvor du kan senke skuldrene og sette livet på pause. Deres visjon er å tilpasse og dele yogaen som folk trenger. Yoga skal være lett tilgjengelig for hver enkelt. Timene tilpasses etter behovene i rommet, for at alle skal bli sett, hørt og møtt.

De er nå klar for å skape en helt unik weekend for alle som kunne tenke seg en avbrekk fra stress og hverdagen. Det vil være åpent for alle, også lokale som kunne tenke seg en weekend med yoga. For mer informasjon om selve eventet og booking klikk på linken: INFO / BOOKING

Vi gleder oss veldig og ønsker alle velkommen til en helt spesiell yoga retreat weekend her på Hardanger House.

Påmelding sendes til via skjemaet under.

Velkommen til Hardanger

Hardanger House er et familieeid designhotell som er omkranset av vakre Hardangerfjorden, Folgefonna og majestetiske vestlandsfjell!

Rommene på Hardanger House byr på alt du trenger for et behagelig og trivelig opphold. Samtlige rom har møblert terrasse med fantastisk utsikt over Hardangerfjorden.

I restauranten opplever du en kulinarisk reise gjennom Hardanger. Kjøkkenet presenterer en ujålete gourmetopplevelse tilberedt av de beste lokale råvarer.

Nettsiden er designet og utviklet av cure