9. juni

Arrangementet er fullbooket

Arrangementet er avsluttet

Winemakers dinner med Weingut Lotz og en tilpasset 5-retters meny (FULLBOOKET)

Winemakers dinner med Weingut Lotz og en tilpasset 5-retters meny (FULLBOOKET)

Pris per person: kr. 1590,- inkludert vinsmaking, foredrag og 5-retters tilpasset gourmet-meny.

Våre hotellrom er fullbooket

Antall plasser: 25 (Begrenset antall plasser igjen - førstemann til møllen)

Velkommen til oss for en smakfull opplevelse og en personlig presentasjon av Weingut Lotz fredag den 9. juni kl. 18:00.

Endelig får vi besøk av produsenten vi kanskje har solgt mest hvitvin av siden Hardanger House åpnet dørene i 2019. Stefan Lotz er en av våre aller beste venner, og en produsent vi har fulgt tett siden han overtok vinproduksjonen fra sin far - Klaus Lotz - for ca. 20 år siden. Sammen med Weingut Schmitges er Lotz en av våre virkelige "hus-produsenter" fra Mosel, og vi importerer deres viner eksklusivt for Hardanger House sine gjester.

Nå kommer Stefan og hans kone Eva endelig til Norge og Jondal - og vi har gleden av å invitere til en Winemakers Dinner der Stefan vil presentere noe av det beste fra sine årganger - og mye mer enn bare riesling.

I løpet av kvelden får deltakerne god innføring i både konkrete vinmarker og produksjonsmetoder signert Stefan Lotz. Deltagerne får smake en rekke ulike viner fra, de tørreste musserende vinene, til de edelsøte dessertvinene fra det verdensberømte vinområdet Erden. Lotz bærer lange vinmakertradisjoner og har vunnet en rekke priser og utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt, til tross for sin unge alder.

Etter foredraget og vinsmakingen vil det bli servert en tilpasset 5-retters middag kl. 20:00 som vil fremheve de gode smaksopplevelsene og kombinasjonsmulighetene de ulike vinene har sammen med ulike råvarer, urter og krydder.

Vi ønsker velkommen til en helt spesiell og eksklusiv vinopplevelse i kombinasjon med fantastiske matretter!

Påmelding sendes til via skjemaet under.

Velkommen til Hardanger

Hardanger House er et familieeid designhotell som er omkranset av vakre Hardangerfjorden, Folgefonna og majestetiske vestlandsfjell!

Rommene på Hardanger House byr på alt du trenger for et behagelig og trivelig opphold. Samtlige rom har møblert terrasse med fantastisk utsikt over Hardangerfjorden.

I restauranten opplever du en kulinarisk reise gjennom Hardanger. Kjøkkenet presenterer en ujålete gourmetopplevelse tilberedt av de beste lokale råvarer.

Nettsiden er designet og utviklet av cure