Fredag 24. mars kl. 17.30

Arrangementet er fullbooket

Arrangementet er avsluttet

Winemakers dinner med Bellavista og en tilpasset 5-retters meny

Winemakers dinner med Bellavista og en tilpasset 5-retters meny

Pris per person: kr. 1.590,- inkludert vinsmaking, foredrag og 5-retters tilpasset gourmet-meny med optimal paring mellom mat og drikke.

Pakke for rom og event 1 person: kr. 4.250,- per dobbeltrom

Antall plasser: 40 (Begrenset plasser igjen)

Velkommen til en smakfull opplevelse og et nærmere bekjentskap med en av verdens beste produsenter av musserende viner

På Hardanger House finnes en av Vestlandets mest innholdsrike vinkjellere. Vinsamlingen består av nærmere 1000 flasker av røde og hvite viner som er klare til å nytes. Samlingen har flest italienske og tyske viner – med vekt på Piemonte, Toscana og Mosel, men består også av kvalitetsprodusenter fra Burgund, Loire, Rioja, California og ulike regioner i Sør-Afrika.

En av Hardanger House sine største leverandører – Gaia Gruppen – importerer flere verdensledende vinprodusenter, og Bellavista fra Lombardia-regionen i Nord-Italia er en av disse. Bellavista ble grunnlagt i Franciacorta i 1977 av forretningsmannen Vittorio Moretti, som da besluttet å transformere det lille familiedrevne vineriet med noen få hektar til en fullt utrustet vingård. Bellavista driver økologisk og tradisjonelt, benytter tradisjonelle tre-presser for å sikre mykere pressing av druene, manuell kontroll av mostens kvalitet osv. Fra vinmarken til flasken skal alt utføres naturlig, og med respekt for det lokale terroir og regionens tradisjoner.

I dag er Bellavista rangert blant Italias topp-3 vinhus gjennom tidene.

Hardanger House er ambassadør for Bellavista. Og vi er så heldige å få besøk av Gaia Gruppens faglige representanter for å fortelle mer om dette fantastiske vinhuset og presentere noen av de beste vinene Bellavista lager – primært de musserende som har gjort dem kjent og ettertraktet over hele verden, men også noen av deres røde og hvite viner.

Katrine Hallenstvedt Lid og Anne Lise Gundersen kommer fra Gaia gruppen for å snakke om Bellavista.

Påmelding sendes til via skjemaet under.

To timers vinsmaking og foredrag etterfulgt av 5-retters middag

I løpet av smakingen får deltakerne en god innføring i både Bellavistas vinmarker, druer og produksjonsmetoder. Deltakerne får smake viner spesielt egnet til menyen denne kvelden, og måltidet er lidenskapelig sammensatt for å fremheve de gode smaksopplevelsene og samhørigheten Bellavista sine viner gir i kombinasjon med ulike råvarer, urter og krydder.

Velkommen til en smakfull opplevelse og et nærmere bekjentskap med en av verdens beste produsenter av musserende viner – Bellavista – fredag den 24. mars fra kl. 17.30 på Hardanger House i Jondal.

Velkommen til Hardanger

Hardanger House er et familieeid designhotell som er omkranset av vakre Hardangerfjorden, Folgefonna og majestetiske vestlandsfjell!

Rommene på Hardanger House byr på alt du trenger for et behagelig og trivelig opphold. Samtlige rom har møblert terrasse med fantastisk utsikt over Hardangerfjorden.

I restauranten opplever du en kulinarisk reise gjennom Hardanger. Kjøkkenet presenterer en ujålete gourmetopplevelse tilberedt av de beste lokale råvarer.

Nettsiden er designet og utviklet av cure