Hardanger House åpnet 4.juni

Velkommen til Hardanger

Kjære alle gjester og venner,

De siste ukene har vært ekstraordinære og helt spesielle – ikke bare for Jondal og Hardanger House, men for hele verden. Koronautbruddet medførte at vi måtte stenge hotellet den 16. mars og avlyse en rekke arrangement, møteaktiviteter og overnattinger.

Nå er derimot tiden inne for å se frem mot en sommersesong som forhåpentligvis vil gi oss mange fine stunder sammen med dere! Vi er derfor veldig glade for å kunne informere om at Hardanger House åpner igjen for overnattinger og servering torsdag den 4. juni.

Servering av drikke i vinstuen og på terrassen vil åpne allerede lørdag den 16. mai – så dersom noen ønsker å feire 17. mai med lokale eller internasjonale bobler i glasset er dere hjertelig velkommen!

Vi ivaretar naturligvis alle de pålagte kravene til smittevern, og har innført flere nye retningslinjer og gode hygienerutiner for hele hotellet.

Bestillinger for både overnattinger, serveringer og ulike arrangement kan gjøres via hardangerhouse.no eller info@hardangerhouse.no  – og vi anbefaler dere å være tidlig ute ettersom vi allerede opplever en meget stor etterspørsel. Vi gleder oss masse til å se dere igjen her i vakre Jondal.

Velkommen tilbake til Hardanger House!

Nettsiden er designet og utviklet av cure